SPARE RIBS MENU - 16,50 per persoon


VOORGERECHTEN

optioneel +4,00


Uiensoep met kaascrouton


Gebonden tomatensoep met basilicumroom


Soep van de Chef

HOOFDGERECHTEN

Spare ribs met een keuze uit de onderstaande marinades


Hofnar Classic

Onze wereldberoemde marinade op basis van ketjap en curry


Vuur en Vlam

Zeer pittige marinade op basis van chilipepers. Zoetig maar wel zeer spicy!


Honey Teriyaki

Marinade op basis van honing, knoflook en soja. Sweet en Oosters


Jack the Ribber

Marinade op basis van Jack Daniels. Stevige, pittige marinade voor de stoere man of vrouw


Smokey BBQ

Marinade op basis van tomaat. Zoet-zure en gerookte smaak.


Fish & chips

met remouladesaus


Vegetarische lasagne

met courgette, tomaat en drie soorten kaas

NAGERECHT

optioneel +6,00


Grand Dessert

feestelijk geserveerd surprise-dessert



MENU I - 19,50 per persoon


VOORGERECHTEN


Uiensoep met kaascrouton


Gebonden tomatensoep met basilicumroom


Soep van de Chef

HOOFDGERECHTEN


Gegrilde kipsate

met atjar en kroepoek


Spare ribs

Hofnar Classic


Black Angus burger

met Cheddar, spek, augurk en tomaat


Op de huid gebakken zalm

met een saus van garnalen en bieslook


Fish & chips

met remouladesaus


Vegetarische lasagne

met courgette, tomaat en drie soorten kaas

NAGERECHT


Grand Dessert

feestelijk geserveerd surprise-dessert



MENU II - 24,50 per persoon


VOORGERECHTEN


Carpaccio van ossenhaas

met basilicumolie, pijnboompitten, zongedroogde tomaten en Parmezaanse kaas


Parmaham

met honingmeloen en geroosterde cashewnoten


Gepaneerde mosseltjes

met kerriemayonaise en een salade van groene appel

HOOFDGERECHTEN


Gegrilde kipsate

met atjar en kroepoek


Spare Ribs

Hofnar Classic


Black Angus Burger

met Cheddar, spek, augurk en tomaat


Op de huid gebakken zalm

met een saus van garnalen en bieslook


Fish & chips

met remouladesaus


Vegetarische lasagne

met courgette, tomaat en drie soorten kaas

NAGERECHT


Grand Dessert

feestelijk geserveerd surprise-dessert



MENU III - 28,50 per persoon


VOORGERECHTEN


Uiensoep met kaascrouton


Gebonden tomatensoep met basilicumroom


Soep van de Chef

HOOFDGERECHTEN


Op de huid gebakken zalm

met een saus van garnalen en bieslook


Fish & chips

met remouladesaus


In filodeeg gebakken groenten

met paddenstoelen en geitenkaas


Gegrilde Waardse biefstuk

met gebakken champignons


Varkenshaasmedaillons 'Paris'

met bie gegratineerd en romige mosterdsaus


Trio van dry aged steak

met varkenshaas en kipfilet

NAGERECHT


Grand Dessert

feestelijk geserveerd surprise-dessert



MENU DELUXE I- 32,50 per persoon


VOORGERECHTEN


Carpaccio van ossenhaas

met basilicumolie, pijnboompitten, zongedroogde tomaten en Parmezaanse kaas


Parmaham

met honingmeloen en geroosterde cashewnoten


Gerookte zalmrolletjes

gevuld met roomkaas en zalmkaviaar

HOOFDGERECHTEN


Op de huid gebakken zalm

met een saus van garnalen en bieslook


Fish & chips

met remouladesaus


In filodeeg gebakken groenten

met paddenstoelen en geitenkaas


Varkenshaasmedaillons 'Paris'

met brie gegratineerd en romige mosterdsaus


Gegrilde Waardse biefstuk

met gebakken champignons


Trio van dry aged steak

met varkenshaas en kipfilet

NAGERECHT


Grand Dessert

feestelijk geserveerd surprise-dessert



MENU DELUXE II - 39,50 per persoon


Samengesteld dry-aged menu voor de echte vleesliefhebbers!
 Dit vlees wordt net als in de beroemde zaken in New York “dry- aged”, wat er voor zorgt dat het vlees rijpt en daardoor smaakvoller, malser en sappiger wordt.


VOORGERECHTEN


Carpaccio van ossenhaas

met basilicumolie, pijnboompitten, zongedroogde tomaten en Parmezaanse kaas


Parmaham

met honingmeloen en geroosterde cashewnoten


Gerookte zalmrolletjes

gevuld met roomkaas en zalmkaviaar

HOOFDGERECHTEN


New York, Black Angus entrecôte

(250 gram)


Black Angus Rib eye steak

(250 gram)


Prime rib, Côte de Boeuf

(250 gram)


De bovenstaande hoofdgerechten worden geserveerd met bearnaise of pepersaus

NAGERECHT


Grand Dessert

feestelijk geserveerd surprise-dessert