SPARE RIBS MENU - 15,50 per persoon


VOORGERECHTEN

optioneel +4,00


Gebonden tomatensoep met basilicumroom


Soep van de Chef

HOOFDGERECHTEN

Spare ribs met een keuze uit de onderstaande marinades


Hofnar Classic

Onze wereldberoemde marinade op basis van ketjap en curry


Vuur en Vlam

Zeer pittige marinade op basis van chilipepers. Zoetig maar wel zeer spicy!


Honey Teriyaki

Marinade op basis van honing, knoflook en soja. Sweet en Oosters


Fish & chips

met remouladesaus


Quiche

met spinazie, geitenkaas, quinoa, amandel en rucolasalade

NAGERECHT

optioneel +6,00


Grand Dessert

feestelijk geserveerd surprise-dessert



MENU I - 20,50 per persoon


VOORGERECHTEN


Gebonden tomatensoep met basilicumroom


Soep van de Chef

HOOFDGERECHTEN


Gegrilde kipsaté

met atjar en kroepoek


Spare ribs

Hofnar Classic


Black Angus burger

met Cheddar, spek, augurk en tomaat


Zalmfilet

met noten-kruidenkorst en een saus van gepofte paprika


Fish & chips

met remouladesaus


Quiche

met spinazie, geitenkaas, quinoa, amandel en rucolasalade

NAGERECHT

Kopje koffie


Grand Dessert+ 6,00

feestelijk geserveerd surprise-dessert



MENU II - 27,50 per persoon


VOORGERECHTEN

Carpaccio van ossenhaas

met truffelmayonaise, pijnboompitten, zongedroogde tomaten en Parmezaanse kaas


Vitello Tonnato

met tonijnmayonaise en gefrituurde kappertjes


Gefrituurde mosseltjes

met groene kruidensalade en kerriemayonaise

HOOFDGERECHTEN


Gegrilde kipsaté

met atjar en kroepoek


Spare Ribs

Hofnar Classic


Black Angus Burger

met Cheddar, spek, augurk en tomaat


Zalmfilet

met noten-kruidenkorst en een saus van gepofte paprika


Fish & chips

met remouladesaus


Quiche

met spinazie, geitenkaas, quinoa, amandel en rucolasalade

NAGERECHT


Grand Dessert

feestelijk geserveerd surprise-dessert



MENU III - 28,50 per persoon

VOORGERECHTEN


Gebonden tomatensoep met basilicumroom


Soep van de Chef

HOOFDGERECHTEN


Zalmfilet

met noten-kruidenkorst en een saus van gepofte paprika


Fish & chips

met remouladesaus


Gevulde courgettes

met mozzarella, paddenstoelen en basilicum


Gegrilde Ierse bavette

met chimmichurri


Gegrilde 'Waardse' biefstuk'

met gebakken champignons

NAGERECHT


Grand Dessert

feestelijk geserveerd surprise-dessert



MENU DELUXE I- 33,50 per persoon


VOORGERECHTEN


Carpaccio van ossenhaas

met truffelmayonaise, pijnboompitten, zongedroogde tomaten en Parmezaanse kaas


Vitello Tonnato

met tonijnmayonaise en gefrituurde kappertjes


Gerookte zalmtartaar

met eier-truffelsalade en mosterd-dille vinaigrette

HOOFDGERECHTEN


Zalmfilet

met notenkruidenkorst en een saus van gepofte paprika


Fish & chips

met remouladesaus


Gevulde courgettes

met mozzarella, paddenstoelen en basilicum


Gegrilde Ierse bavette'

met chimmichurri


Gegrilde 'Waardse' biefstuk

met gebakken champignons

NAGERECHT


Grand Dessert

feestelijk geserveerd surprise-dessert



MENU DELUXE II - 39,50 per persoon


Samengesteld dry-aged menu voor de echte vleesliefhebbers!
 Dit vlees wordt net als in de beroemde zaken in New York “dry- aged”, wat er voor zorgt dat het vlees rijpt en daardoor smaakvoller, malser en sappiger wordt.


VOORGERECHTEN


Carpaccio van ossenhaas

met truffelmayoniase, pijnboompitten, zongedroogde tomaten en Parmezaanse kaas


Vitello Tonnato

met tonijnmayonaise en gefrituurde kappertjes


Gerookte zalmtartaar

met eier-truffelsalade en mosterd-dille vinaigrette

HOOFDGERECHTEN


New York, Black Angus entrecôte

(200 gram)


Black Angus Rib eye steak

(200 gram)


Ierse Bavette

(200 gram)


De bovenstaande hoofdgerechten worden geserveerd met bearnaise of pepersaus

NAGERECHT


Grand Dessert

feestelijk geserveerd surprise-dessert